Gootti.net

Rector Scanner: "Kontrastprogramm"

Kuvan yläosassa sotilaita rivissä, alaosassa vaaleanharmaa piirros jonkinlaisesta esineestä.Julkaistiin 22.12.2015

EBM:n ja syntikkapopin välillä sahaava Rector Scanner julkaisi syyskuun ensimmäisenä päivänä uuden studioalbumin, 16 biisiä sisältävän levyn "Herzschlag", ja aikaisemmin tällä viikolla sen seuralaiseksi singlen tai EP-levyn. Nimen "Kontrastprogramm" saaneella plätyllä kuullaan kourallinen kappaleita. Niistä neljä ovat erilaisia tulkintoja nimikappaleesta. Niiden lisäksi joukossa on "Word Wide Web" -niminen biisi. "Kontrastprogramm" on kappale yhtyeen uusimmalta albumilta. Levyn julkaisi Emmo.biz Records. Sen voi ladata ilmaiseksi täältä.

Armageddon Dildols -bändin keikoilla koskettimia soittelevan René Nowotnyn yhtye Rector Scanner julkaisi syksyllä "Herzschlag"-albumin. Se sisältää itse asiassa vuosikymmenen takaa materiaalia, jotka hän oli syystä tai toisesta unohtanut tietokoneen kovalevylle.

"Kontrastprogramm"-EP:n kappaleet:

  1. Kontrastprogramm (Album Version)
  2. Kontrastprogramm (Remix by K-Bereit)
  3. Kontrastprogramm (LoFi-Mix)
  4. Word Wide Web (Traumtänzer-Mix)
  5. Kontrastprogramm (Remix by MC1R)

Rector Scanner on:

  • René Nowotny

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 26. päivä joulukuuta 2015 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.