Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Miss FD:ltä "Enter the Void" -musiikkivideo

  • Julkaistu maanantaina 14.06.2010
  • Avainsanat:

Miss FD:n albumin "Monsters in the Industry" etukannessa näkyy valokuva punatukkaisesta goottinaisesta istumassa kuunsirpin päällä. Kuvan oikeassa yläkulmassa Miss FD:n logo ja alaosassa lukee albumin nimi versaalilla.Julkaistiin 15.4.2010

Yhdysvaltalainen electroa ja industrialia luova yhden naisen musiikkiprojekti Miss FD (www.missfd.com) julkaisi eilen netissä uuden musiikkivideon. Videoksi päätynyt kappale "Enter the Void" kuvattiin Yhdysvaltojen Miamissa ja Ft. Lauderdalessa. Klippiä kuvattiin kolmen päivän aikana useissa eri kohteissa. Sen ohjaajana toimi graafikonkin töitä tehnyt Danny Rendo. Varsinainen videon taustalla kuultava kappale sisältyy aikaisemmin kuluvana vuonna ilmestyneen "Monsters in the Industry" -albumin soittolistalle. Albumin voi tilata suoraan Miss FD:n nettisivuilta, Amazonista sekä FiXT Storesta. Lisäksi se on laitettu myyntiin digitaalisessa muodossa useisiin nettimusiikkikauppoihin.

Amerikan Fort Lauderdalesta kotoisin oleva muusikko julkaisi uransa uusimman pitkäsoiton 15. huhtikuuta levy-yhtiö Quantum Release Recordsin kautta. Albumi on synkempää electroa ja pop-musiikkia, jonka sanoitukset käsittelevät ainakin osittain artistin elämän varrella tapahtuneita asioita. Uutukaisalbumin arvostellut Side-Line-nettilehti kirjoitti arvostelussaan, että Miss FD:n luomukset ylittävät sen mitä tyypillisesti dark electro -musiikin piireissä kuullaan.

Aikaisemmin kesäkuussa Miss FD uutisoi tekevänsä jonkinasteista yhteistyötä Assemblage 23:n, Uberbyten sekä System Synin kanssa. Näistä yhteistyökuvioista ei toistaiseksi ole tarjolla tarkempia tietoja.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä kesäkuuta 2010 kello 06:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 86 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.