Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Miss FD julkaisi musiikkivideon "Infatuated"-singleensä

  • Julkaistu keskiviikkona 25.04.2012
  • Avainsanat:

Valokuva mustaan nahka-asuun sonnustautuneesta vaaleahiuksisesta Miss FD:stä.Kuvassa Miss FD

Yhdysvaltalainen Miss FD (www.missfd.com) tiedottaa vievänsä dark electro -soundinsa täysin uuteen suuntaan julkaisemalla singlebiisin "Infatuated", joka on elektronista rokkia edustava seireenikappale kitaristi Robert Danten soitannalla varustettuna. Miss FD toteutti yhdessä ohjaaja Adam Alvarezin kanssa futuristisen mustalla lateksilla verhotun musiikkivideon singlebiisistä. "Infatuated"-video kuvattiin Yhdysvaltojen West Palm Beachissä ja julkaistiin suurelle yleisölle eilen tiistaina. Singlen voi tilata digitaalisesti esimerkiksi Amazon,comista, MP3:sta ja iTunesista sekä muista nettimusiikkikaupoista.

Artisti julkaisi singlensä audioraidan tammikuun lopussa. Kappale edustaa toisenlaista tyyliä kuin naisen viimeisimmät kiekot "Monsters in the Industry" ja "Love Never Dies". Marraskuussa 2011 Miss FD toi esiin kakkosvideon viimeisimmältä studioalbumiltaan. Videoksi päätyi "Moment of Fade". Syyskuussa albumilta ilmestyi debyyttivideo "Love Magick". Naisen "Love Never Dies" tuotiin yleisön ulottuville viime vuoden ystävänpäivänä, helmikuussa, Quantum Release Recordsin kautta.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä huhtikuuta 2012 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 64 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.