Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Press Gang Metropol: "Checkpoint"

Valokuva suuresta valottomasta salista, jonka taustalla olevasta seinästä lankeaa valoa ihmisten takaa.Julkaistaan 14.5.2012

Entiset ranskalaisen goottibändi Corpus Delictin jäsenet tulevat julkaisemaan uuden bändinsä, Press Gang Metropolin, nimissä debyyttialbuminsa toukokuussa. Albumi ilmestyy 14.5. nimellä "Checkpoint". Se sisältää coldwavean, post punkkia ja rokkia, sekä vaikutteita 1980-luvulta; Joy Divisionin, New Orderin, The Curen, Depeche Moden tuotannosta. Yhtye on inspiroitunut myös tuoreemmista yhtyeistä, kuten Nine Inch Nailsista, Editorsista ja Interpolista. Levy-yhtiö D-Monicin kautta julkaistavan esikoisalbumin tuotantoa kuultaneen elävänä tämän vuoden Wave-Gotik-Festivalissa. Sitä vietetään toukokuun jälkimmäisellä puoliskolla Saksassa.

Corpus Delicti hajosi vuonna 1996. D-Monic julkaisi myöhemmin sen kolme studioalbumia uudistettuina painoksina. Ranskalainen Camion Blanc toteutti myös yhtyeestä kertovan historiikin. Press Gang Metropolin ja Corpus Delictin välillä yhtyeen jäsenet tekivät musiikkia kukin omalla tahollaan. Yhtyeen vokalistina toimiva Sébastien levytti musiikkia kolmen albumin verran sooloprojektinsa Kutan nimissä. Kitaristi Franck äänitti Curl-bändin kanssa kolme pitkäsoittoa ja basisti Christophe osallistui Kom-Internin kanssa peräti viiden studioalbumin luomiseen.

"Checkpoint"-albumin kappaleet:

 1. Until
 2. Parade
 3. Sound/Wave
 4. Answers
 5. National Prime
 6. Checkpoint
 7. The Escape
 8. A Sigh, a Second, an Hour
 9. Empire Square
 10. False Start
 11. A Moment of Resistance
 12. Presence
 13. Signal

Press Gang Metropol on:

 • Sébastien (laulu)
 • FrankA (kitara)
 • Christophe (basso)
 • Eric (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 26. päivä huhtikuuta 2012 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 113 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.