Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Miss FD julkaisi "Love Magick" -singlen

  • Julkaistu perjantaina 30.09.2011
  • Avainsanat:

Piiirros punatukkaisesat monsterista hohtavan valkoisen valon edessä ja ympärillä. Kuvan alaosassa lukee Miss FD ja sen alla "Love Magick".Julkaistiin 29.9.2011

Dark electro -artisti Miss FD (www.missfd.com) aloittaa lokakuun ja valmistautuu Halloweeniin uudella karmivalla singlejulkaisulla, kappaleella "Love Magick", jonka kansikuvituksen toteutti sarjakuvataiteilija Chandra Free. Free on Miss FD:n lisäksi kuvittanut ja kirjoittanutkin edellisvuonna ilmestyneen The God Machine -novellin. Tällä viikolla ilmestyneen sinkkulohkaisun kylkeen aiotaan myöhemmin tuoda musiikkivideo, josta käy ilmi selviääkö Miss FD tappajazombien kynsistä vai päätyykö hän elävältä syödyksi. Musiikkivideo "Loce Magick" -kappaleeseen kuvattiin artistin kotiseudulla Yhdysvaltojen Ft. Lauderdalessa ohjaaja Adam Alvarezin valvonnassa. Klippi saa maailmanensi-iltansa ensi viikolla. Sitä odotellessa videon antia esitellään 40 sekunnin kutkutusvideon muodossa.

"Love Magick" -kappale on laitettu tilattavaksi useisiin nettimusiikkikauppoihin, kuten Amazon.comin MP3-puotiin ja iTunesiin. Biisiin ensi viikolla julkaistavan musiikkivideon tunnelmaa valottaa alla näkyvä teaseri.

Elokuun alussa artisti laittoi nettiin katseltavaksi musiikkivideon "Negaverse"-biisiin. Videon taustalla kuultava raita sisältyy artistin järjestyksessä toisen studioalbumin, ystävänpäivänä 2011 julkaistun "Love Never Dies" -kiekon, soittolistalle.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 30. päivä syyskuuta 2011 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 56 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.