Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Miss FD: "Love Never Dies"

  • Julkaistu perjantaina 07.01.2011
  • Avainsanat:

Harmaasävyinen valokuva Miss FD:stä, joka on pitkähiuksinen naismuusikko. Hänet kuvattu pää alaspäin luotuna ja toinen käsi otsalla.Kuvassa Miss FD

Yhdysvaltalainen dark electro -artisti Miss FD tulee helmikuun 14. päivä julkaisemaan uuden studioalbumin, seuraajan "Monsters in the Industry" -debyytille. Uransa järjestyksessä toisella kiekolla Miss FD pyrkii tarjoamaan paitsi sanoituksien ja varsinaisen musiikin saralla edeltäjäalbumia synkemmän kokemuksen. Muusikko kutsuu uutukaista nimellä "Love Never Dies". Se ajoitetaan saapuvaksi kauppoihin juuri ystävänpäivänä. Levy on laitettu ennakkotilattavaksi Miss FD:n nettisivuille osoitteeseen www.missfd.com.

Artisti valmistautui uuden studio-opuksen esille tuomiseen teetättämällä joulukuussa uusia promopotretteja. Dangerously Dollyn räpsimät fotot on listattu Miss FD:n nettisivuilla. Uusien promokuvien lisäksi helmikuisen kiekon sanomaa alustetaan alla näkyvän promovideon muodossa.

Miss FD julkaisi kesäkuussa 2010 uransa ensimmäisen virallisen musiikkivideon. Musiikkivideo tehtiin kappaleeseen "Enter the Void" ja se kuvattiin artistin kotiseudulla Yhdysvaltojen Ft. Lauderdalessa ja osittain Miamissa. Videon taustalla kuultava kappale sisältyy esikoisalbumin "Monsters in the Industry" kappalelistalle. Esikoinen ilmestyi huhtikuussa 2010 Quantum Release Recordsin kautta. Sama levy-yhtiö edustaa Miss FD:tä näinäkin päivinä.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä tammikuuta 2011 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 96 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.