Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Miss FD julkaisi "Negaverse"-videon

  • Julkaistu perjantaina 05.08.2011
  • Avainsanat:

Valokuva punahiuksisesta naisesat, jonka silmäluomet suljettu ja naisen kasvoilla tyyni ilme.Kuvassa Miss FD

Yhdysvaltalainen sooloartisti Miss FD (www.missfd.com) latasi aikaisemmin tällä viikolla nettiin katseltavaksi neliminuuttisen musiikkivideon kappaleeseensa "Negaverse". Quantum Release Recordsin nimissä YouTubeen laitettu klippi on tarkastettavissa myös tämän uutisjutun yhteydestä. Videon taustalla soiva raita sisältyy artistin ystävänpäivänä julkaiseman seitsemän biisin pituisen "Love Never Dies" -albumin kappalelistalle. Teos kertoo ja käsittelee menetystä, kipua ja epätoivoa. Tälle audiovisuaaliselle elämykselle on ympätty noita aiheita pehmeiden melodioiden ja silmäkarkin sekaan. "Negaverse" kuvattiin Floridassa sijaitsevan Respectable Street Cafen tiloissa.

Miss FD:n tuorein teos on laitettu tilattavaksi suoraan muusikon nettisivuille. Se löytyy myös esimerkiksi Amazonin, FiXT:n, iTunesin ja muiden musiikkipuotien katalogista. Studioalbumi julkaistiin Quantum Release Recordsin kautta 14. helmikuuta. Levyllä kuullaan seitsemän englanniksi laulettua kappaletta. Levyn fyysinen versio on kääritty 6-sivuisen digipak-kotelon sisälle.

Nyt julkaistu video on muusikon järjestyksessä toinen. Esikoisalbumilta lohkaistiin vuoden päivät sitten nauhoite kappaleeseen "Enter the Void". Sen ohjasi Danny Reno. Video ikuistettiin Miamin ja Ft. Lauderdalen raitilla. Dark electroksi musiikkiaan luonnehtiva Miss FD toi uransa ensimmäisen albumin esiin alkuvuodesta 2010. Debyyttialbumi on nimeltään "Monsters in the Industry". Uutukaislevy on artistin mukaan sanoituksellisesti ja musiikillisesti synkempi kuin edeltäjänsä.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 05. päivä elokuuta 2011 kello 07:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 113 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.