Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Miss FD: "Transcendence"

  • Julkaistu lauantaina 17.02.2018
  • Avainsanat:

Koristeellinen kuva, jossa mustaa taustaa vasten piiri ja sen sisällä valokuva punatukkaisesta naisesta.Julkaistaan 27.3.2018

Neljäs Miss FD:n maaliskuun lopulla julkaistava albumi sisältää seitsemän uutta, viimeisten kahden vuoden aikana valmistunutta, kappaletta. Kuvassa näkyvän luomuksen nimi on "Transcendence" ja sen voi tilata jo nyt ennakkoon joukkorahoituspalvelu PledgeMusicista, jossa myös kerrotaan tarkemmin levyn taustoista ja sen tehneestä artistista.

"Transcendence"-albumin julkaisee Quantum Release Records. Nelisivuisen digipack-kotelon sisältä löytyy CD:n lisäksi 12-sivuinen kansilehtinen. Sen sisältä löytynnee Chad Michael Wardin ottamia bändikuvia.

Uutta tuotantoa esitellään kolmen viikon kuluttua, kun musiikkivideo kappaleeseen "Despair" ilmestyy. Siitä on laitettu nähtäväksi puolen minuutin pituinen teaseri Miss FD:n YouTube-kanavalle.

"Transcendence"-albumin kappaleet:

  1. Despair
  2. Vagaries
  3. Delirium (feat. Vulture Culture)
  4. Little Galaxy
  5. Transcendence Intermezzo (feat. Robert Dante)
  6. All the Pieces
  7. Icarus

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 17. päivä helmikuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 74 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.