Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

Avarice In Audio: "No Punishment — No Paradise"

Valokuva ihmisestä seisomassa suurkaupungin valoissa niin, että kaikkialla on purppuraa ja punaista, sinistä ja violettia väriä. Avarice In Audion logo kuvan yläosassa.Julkaistaan 6.4.2018

Australialainen electro–industrialin ja IDM:n tekijä Avarice In Audio julkaisee huhtikuussa 2018 uuden studiolätyn. Se on "No Punishment — No Paradise", jonka kansitaiteen bändi latasi Facebookiin kuukausi sitten. Samassa yhteydessä paljastui, että levyltä lohkaistaan kaksi singleä. Niitä ei ole vielä nimetty. Levyn julkaiseva Alfa Matrix suosittelee Avarice In Audion uutukaista esimerkiksi Faderheadin, Grendelin ja Freakangelin faneille.

Edellisen kerran australialaisilta ilmestyi musiikkia vuonna 2016 "Apollo & Dionysus" -albumin muodossa. Kuvassa näkyvä "No Punishment — No Paradise" on bändin kolmas studioalbumi. Sillä kuullaan vierailevina yhtyeinä Aesthetic Perfectionia, aggrotechin takojaa Psyclon Nineä ja electro-yhtye Blast Radiusta.

"No Punishment — No Paradise" -albumin kappaleet:

 1. Won’t Save You
 2. Wolves At The Door
 3. Amplify (feat. Aesthetic Perfection)
 4. Our Cold Hands
 5. Ishtar Will Not Tire
 6. Clothed In Sun
 7. Kiss The Ring (feat. Psyclon Nine)
 8. Playing Pretend
 9. Suspending The Stars (feat. Blast Radius)
 10. Oceans

Avarice In Audio on:

 • Gerry Hawkins (laulu, sanoitukset, samplet ja tuottaminen)
 • Ben Barwick (laulu, sanoitukset, musiikki ja kitara live-esiintymisissä)
 • Lawrie Bayldon (musiikki, tuottaminen ja masteroiminen)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 18. päivä helmikuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 104 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.