Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

Miss FD julkaisi "Unraveling"-sinkun

  • Julkaistu torstaina 09.10.2014
  • Avainsanat:

Koristeellista tummanharmaata taustaa vasten Miss FD:n logo ja kuvan oikeassa alareunassa levyn nimi.Julkaistiin 1.10.2014

Yhdysvaltalainen electro–industrialia, synapoppia ja goottia yhdistelevä Miss FD käynnisti lokakuun julkaisemalla Robert Danten tuottaman singlebiisin "Unraveling" digitaalisessa muodossa. Siihen voi tutustua artistin BandCamp-sivulla. Singlen tuottanut Robert Dante osallistui edellisvuonna Miss FD:n singlekappaleen tekemiseen soittamalla sillä "Cry For You (Haunted)" piano-osuuksia. Miehen kitarointia kuullaan tämän yhden naisen yhtyeen parin vuoden takaisessa "Infatuated"-kappaleessa.

"Unraveling" nauhoitettiin ja tuotettiin Yhdysvaltojen Floridassa. Biisi julkaistiin yksinomaan digitaalisessa muodossa suurimmissa nettimusiikkikaupoissa ja -palveluissa, kuten iTunesissa, Amazon.comissa, BandCampissa ja Spotifyssa.

Artistin edellinen täyspitkä äänite, "Comfort For The Desolate", ilmestyi vuoden 2013 puolella Quantum Release Recordsin kautta. Se on järjestyksessä kolmas Miss FD:n nimissä ilmestynyt albumi. Aikaisempina vuosina muusikko nauhoitti pari kiekkoa nimellä FrightDoll.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä lokakuuta 2014 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 57 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.