Gootti.net

Mogwai: "Rave Tapes"

 • Julkaistu tiistaina 10.12.2013
 • Avainsanat:

"Rave Tapes" -albumin kannessa geometrisia ja symmetrisiä kuvioita harmaata taustaa vasten. Kuvan yläosassa Mogwai-logo valkoisella värillä.Julkaistaan 17.1.2014

Skottibändi Mogway julkaisee ensi kuukauden 17. tai 20. päivä tämän kahdeksannen studioalbuminsa, post rockia sisältävän "Rave Tape" -kiekkonsa. Se ilmestyy CD:nä, vinyylinä ja kappalemäärältään melkoisen rajoitettuna boxset-painoksena Out of Line Musicin kautta. Albumin perusversion soittolista sisältää tasan 10 biisiä. Niistä kappale "Remurdered" esiteltiin fanikunnalle kuukausi sitten, kun Mogwai latasi sen Soundcloud-sivulleen.

Skotilannissa vuonna 1995 perustetulta Mogwailta ilmestyi edellinen täyspitkä äänite helmikuussa 2011. Tuolloin julkaistiin provosoivasti nimetty "Hardcore Will Never Die, But You Will".

"Rave Tapes" -albumin kappaleet:

 1. Heard About You Last Night
 2. Simon Ferocious
 3. Remurdered
 4. Hexon Bogon
 5. Repelish
 6. Master Card
 7. Deesh
 8. Blues Hour
 9. No Medicine For Regret
 10. The Lord Is Out Of Control

Mogwai on:

 • Stuart Braithwaite (laulu ja kitara)
 • John Cummings (kitara)
 • Barry Burns (kitara, basso, huilu, laulu ja syntetisaattorit)
 • Dominic Aitchison (basso ja kitara)
 • Martin Bulloch (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä joulukuuta 2013 kello 23:11. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.