Gootti.net

Studio-X vs. Simon Carter: "Gone Together Again"

Oranssia ja valkoista valoa juovina kuvan taustalla. Päällä lukee suurin kirjaimin singlen "Gone Together Again" nimi.Julkaistiin 6.12.2013

Englantilainen Simon Carter, joka tunnetaan hardcoren ja breakbeatin esittäjänä, ryhtyi australialaisen Lawrie Massonin bändin Studio-X:n kanssa tekemään tanssilattiakelpoista musiikkia. Industrialin ja EBM:n skenessä vaikuttava Studio-X yhdessä Simon Carterin kanssa tarjoilee tällä 6.12. julkaistulla singlellään neljä monipuolista ja koukuttavaa hard electron ja synkeän electro popin lokerikkoon sopivaa biisiä.

Studio-X:n ja Simon Carterin singlelevy, tai EP, "Gone Together Again" ilmestyi belgialaisen Alfa Matrixin kautta viime perjantaina. Luomus löytyy Alfa Matrixin BandCamp-sivulta.

"Gone Together Again" -singlen kappaleet:

  1. Gone Together Again
  2. Say My Name
  3. Truth (Kant Kino remix)
  4. Gone Together Again (Electrovot remix)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä joulukuuta 2013 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.