Gootti.net

Ruinizer: "Mechanical Exhumation of the Antichrist"

PAlava robottihahmo, jonka juurella ja ympärillä mustia ristejä ylösalaisin käännettynä. Kuvan alaosassa Ruinizer-logo.Julkaistaan 31.1.2014

Deathwatch Asia tuo tammikuussa esiin digitaalisesti ja CD-formaatissa Ruinizerin seuraavan studioalbumin. Ruinizer on entisen Cedigest-bändin keulahahmon uusi projekti. "Mechanical Exhumation of the Antichrist" sisältää joko 10 tai 13 kappaletta. Kolme bonusbiisiä soittolistan lopussa kuuluvat ainoastaan CD-version tilaajille. Ne ovat remixejä Alien Vampiresilta, Vprojektilta ja Die Sektorilta. Edellä mainittujen lisäksi Ruinizer käyttää albumin neljässä muussa kappaleessa vierailevia muusikkoja ja yhtyeitä.

Kappalemäärältään rajoitetun CD-painoksen kotelo on taiteltava nelipaneelinen. Kansitaiteen toteutti Nathan Winter. Varsinaisella äänilevyllä kuultavat biisit masteroi Noisuf-X:n ja X-Fusionin johdosta elektronisen musiikin aalloilla tunnettu Jan L.

"Mechanical Exhumation of the Antichrist" -albumin kappaleet:

 1. Upon an Armoured Beast (feat. E.S.A.)
 2. Technoprisoners
 3. Creatures of the Arkane
 4. Forsaken (feat. Cryogenic Echelon)
 5. Fall (The Death Imperative)
 6. Soulgrinder
 7. All My Demons (feat. Panic Lift)
 8. Cerberus
 9. Goliath (feat. Cease2xist)
 10. The Primary Objective
 11. Technoprisoners (Alien Vampires Remix, CD-version bonuskappale)
 12. Fall (Vprojekt Version, CD-version bonuskappale)
 13. The Primary Objective (Die Sektor Remix, CD-version bonuskappale)

Ruinizer on:

 • Ruinizer

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5579 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 08. päivä joulukuuta 2013 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.