Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

Morrissey julkaisee singlekokoelman

 • Julkaistu sunnuntaina 13.09.2009
 • Avainsanat:

Morrisseyn "Swords"-kokoelman kannessa näkyy harmaantuva mies seisomassa elottomalla niityllä tai risukasassa. Miehellä sininen kauluspaita ja tummansiniset housut. Kuvan vasemmassa yläkulmassa valkoisella värillä sanat Morrissey ja Swords, jotka moJulkaistaan 26.10.2009

The Smithsin laulajana uransa luonut ja sittemmin soolouralle siirtynyt Morrissey, eli Steven Patrick Morrissey, aikoo julkaista tuoreimmilta studioalbumeiltaan lohkaisuista singlekappaleista koostetun kappalekokoelman. Singlekokoelma tullaan julkaisemaan Euroopassa ja Yhdysvalloissa 26. lokakuuta CD-formaatissa ja tuplavinyylinä. CD-version ensimmäiset painokset varustetaan bonuslevyllä, jossa on kahdeksan live-esiintymisestä taltioitua biisiä. Kyseiset bonusbiisit nauhoitettiin Morrisseyn esiintymisestä Puolan Varsovassa aikaisemmin vuonna 2009 osana muusikon kiertuetta. "Swords"-nimisen singlekokoelman ilmestymistä seuraa kiertue, jonka varrella Morrissey seuralaisineen seikkailee Britanniassa, Alankomaissa, Ranskassa, Irlannissa ja Saksassa.

Morrissey julkaisi helmikuussa 2009 uusimman albuminsa, nimeltään "Years Of Refusal". Albumin seuraajaksi valittu "Swords"-kokoelma sisältää alla listatut 18 biisiä kolmelta edelliseltä studioalbumilta, siis vuonna 2004 julkaistulta levyltä "You Are the Quarry", vuonna 2006 ilmestyneeltä "Ringleader of the Tormentors" -kiekolta ja helmikuiselta pitkäsoitolta. Singlekokoelma julkaistaan englantilaisen Universal Music Groupiin kuuluvan Polydor Recordsin kautta.

"Swords"-singlekokoelman kappaleet:

 1. Good Looking Man About Town
 2. Don’t Make Fun Of Daddy’s Voice
 3. If You Don’t Like Me, Don’t Look At Me
 4. Ganglord
 5. My Dearest Love
 6. The Never-Played Symphonies
 7. Sweetie-Pie
 8. Christian Dior
 9. Shame Is The Name
 10. Munich Air Disaster 1958
 11. I Knew I Was Next
 12. It’s Hard To Walk Tall When You’re Small
 13. Teenage Dad On His Estate
 14. Children In Pieces
 15. Friday Mourning
 16. My Life Is A Succession Of People Saying Goodbye
 17. Drive-In Saturday
 18. Because Of My Poor Education

Morrisseyn keikkasuunnitelmat Euroopan aluetta varten on julkaistu brittimuusikon virallisilla MySpace-sivuilla. Toistaiseksi muusikko on varmistanut 17 esiintymistä eri puolille Eurooppaa loka- ja marraskuun ajalle.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä syyskuuta 2009 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 151 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.