Gootti.net

"Nacht der Maschinen Volume 3" -kokoelma

"Nacht der Maschinen Volume 3" -kokoelman etukannessa kuva suuresta propellista, jonka yläpuolella lukee kokoelman nimi valkoisella. Alaosassa pientä pränttiä, jota ei voi lukea.Julkaistaan 13.5.2011

Kuukauden kuluttua ilmestyvä "Nacht der Maschinen Volume 3" on kolmas annos elektronisen musiikin synkempiä säveliä. Koneiden yö -levysarjan tämänkertainen versio sisältää 17 klubikipaletta, joista soittoaikaa sikiää yli 77 minuuttia. Nacht der Maschinen on Saksan Reinin–Mainin alueen suosituin klubi, jossa soitetaan electroa, industrialia ja EBM:ää. Klubissa käy kuukausittain 600 asiakasta. Sen nimissä julkaistava "Nacht der Maschinen Volume 3" julkaistaan Infacted Recordingsin kautta 13. toukokuuta. Levyn CD-version kappalemäärä on rajoitettu 1000 kopioon. Soittolistalla kuullaan Eisenfunkia, Reaperia, Grendeliä, Noisuf-X:ää ja muita.

"Nacht der Maschinen Volume 3" -kokoelman kappaleet:

 1. Eisenfunk: Pong
 2. X-RX: Tanz Schlampe
 3. Soman: Skin Deep
 4. Reaper: Dirty Dancing (Studio-X Hard Dance Remix)
 5. Terrorlokaust: No Control (Grendel Remix)
 6. Noisuf-X: Deutschland Braucht Bewegung
 7. Shiv-R: Zeitgeist (featuring Preemptive Strike 0.1)
 8. Sam: Bull Fucking Shit
 9. Grendel: One.Eight.Zero
 10. Titans: All There Is
 11. Necro Facility: Do You Feel the Same
 12. Binary Park: Running
 13. Aircrash Bureau: Mit Voller Kraft (V.2.1)
 14. Code 64: Deviant
 15. Orange Sector: Endzeit (Wellencocktail Remix)
 16. Sturm Café: Der Löwe ist Zurück
 17. Substaat: Catch Me

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5586 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 15. päivä huhtikuuta 2011 kello 12:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.