Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: kun en oikein itsekään meinaa uskoa niin vilkaseppas kuin kovaa maa- tai merikotka voi lentää. Ei se oo kiinni siitä ettei ne ääntä pitäis. mut ehditkö kuulemaan. Osuma on kyl tussahdus vaan, se on k...

"World Wide Electronics Volume 1" -kokoelma

Keltainen pohjaväri ja sen päällä mustalla värillä maailman kartta, jota paksu katkoviiva reunustaa. Kuvan alaosassa pientä pränttiä mustalla värillä.Julkaistaan 15.4.2011

"World Wide Electronics Volume 1" on uusi elektronista musiikkia edustava biisisarja. Tämän levyn soittolistalle päätyneet biisit poimi Suicide Commandon keulahahmo Johan van Roy. Muusikko on poiminut parhaimmiksi katsomiaan harsh elektron tulokkaita, joiden tuotantoon hän on tutustunut Internetin välityksellä. Eräitä suurtakin suosiota saaneita yhtyeitä esitellään. Niitä ovat esimerkiksi Reaxion Guerrilla ja C-Lekktor. Soittolistan painopiste on kuitenkin tulokkaiden tuotannossa. "World Wide Electronics Volume 1" sisältää kolme sellaista kappaletta, joissa Johan van Roy itsekin käy vierailemassa. Äänite julkaistaan tänään perjantaina Out of Line Musicin kautta. Kiekolla kuullaan 17 biisiä, joista soittoaikaa ropisee yli 60 minuuttia.

"World Wide Electronics Volume 1" -kokoelman kappaleet:

 1. Asphyxia: I Know You Hate Me
 2. Betamorphose: In the Name of God
 3. C-Lekktor: World of Fantasy (Mekaniszmo Remix)
 4. Stahlnebel vs. Black Selket: Missbraucht (featuring Suicide Commando)
 5. Controlled Collapse: Prisoner (Dark Mix)
 6. Terrorlokaust: God Loves the Violence
 7. VProject: Warlord
 8. Ginger Snap5: Ginger Girl
 9. Vyrophage: Beyond the clouds (featuring Suicide Commando)
 10. Nano Infect: Fall Asleep
 11. Project Rotten: Embraced by Flames
 12. Infact: Remember
 13. Reaxion Guerrilla: Psycho Destruxion (featuring Suicide Commando)
 14. Mildreda: The Parting (Alpha Version)
 15. Xperiment: The End of an Era
 16. Detroit Diesel: Normandy (D-day Mix)
 17. Breathe: Mit Deiner Haut

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5546 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 15. päivä huhtikuuta 2011 kello 12:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 93 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.