Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

Nachtmahr: "Widerstand"

 • Julkaistu tiistaina 17.04.2018
 • Avainsanat:

Valokuva kolmesta naisesta aseteltuna pianon ympärille univormutyylisiin asuihin puettuina.Julkaistaan 29.6.2018

Itävallan Nachtmahr julkaisee kesäkuun lopussa "Widerstand"-EP:n. Se sisältää tanssittavia industrial-kappaleita ja useita remixejä muilta bändeiltä. Lisäksi useissa Nachtmahrin omissa kappaleissa kuullaan vierailevia muusikkoja, kuten biisissä "Ungezähmtes Land" venäläistä laulajaa Michael Evodkimovia.

Levy-yhtiö Trisol Music Group tekee EP:stä 999 kappaleen CD-painoksen. Se on koteloitu 6-paneelisiin kuoriin ja sen mukana tulee kansilehtinen. Lehtisessä on biisien sanoitukset.

"Widerstand"-EP:n kappaleet:

 1. Firmament
 2. Firmament (Russian Vocal Version feat. Omnivar)
 3. Firmament (Remix by ES23)
 4. Firmament (Remix by Shaarghot)
 5. Ungezähmtes Land
 6. Ungezähmtes Land (Russian Vocal Version feat. Eisenwut)
 7. Ungezähmtes Land (Remix by Affentanz)
 8. Ungezähmtes Land (Remix by Greg Oroth)
 9. Ungezähmtes Land (Cover by Ordo Rosarius Equilibrio)
 10. Mütterchen Russland (Apocalyptic)

Nachtmahr on:

 • Thomas Rainer

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 17. päivä huhtikuuta 2018 kello 08:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 81 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.