Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

League of Youth: "Blackness.Darkness"

Harmaasävyinen ja abstrakti valokuva jostakin ruttukasasta, jonka päälle lukee valkoiselal värillä LOY pystysuorasti.Julkaistiin 20.3.2018

Saksalaisen League of Youthin debyyttialbumi "Blackness.Darkness" ilmestyi CD:nä ja digitaalisesti muutamia viikkoja sitten. Levyllä kuullaan neofolkkia, dark ambienttia ja kasariluvun kappaletulkinta "Reich der Träume". Se on alun alkaen Lutz Graf-Ulbrichin käsialaa. Mukana on myös tulkinta Death in Junen biisistä "13 Years Of Carrion".

Albumista tehtiin 100 kappaleen CD-ensipainos. Sen mukana tuli numeroitu pahvi ja hihamerkki. Darkfolk Organisation valmisti albumista 180 gramman tuplavinyylin mustalle kiekolle. Sen mukana tulee myös CD-levy. Tuon vinyylivaihtoehdon painos on 300 kappaletta.

"Blackness.Darkness"-albumin kappaleet:

 1. Take Your Arms
 2. Blackness Darkness
 3. Rise In Decay
 4. In Your Life
 5. Remember The Light
 6. Sieh, Die Nacht!
 7. Reich Der Träume
 8. Lost Ways
 9. Instant Of Clarity
 10. Im Sturme Treu
 11. 13 Years Of Carrion
 12. Fade & Fear

League of Youth on:

 • Stef Lernous
 • Nick Kaldunski

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 16. päivä huhtikuuta 2018 kello 05:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 76 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.