Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Noisy Deafness: "Dark Visions"

Valokuva hupparipäisestä, mustiin pukeutuneesta miehestä selin kameraan nähden. Kuva on kallellaan oikealle. Ylävasemmalla Noisy Deafness -logo valkoisella.Julkaistaan 20.4.2018

Levy-yhtiö EK Product julkaisee myöhemmin huhtikuussa unkarilaisen dark electro -yhtye Noisy Deafnessin uuden studioluomuksen. Vaikka yhden miehen yhtye, István Lászlókin yhtye, on tehnyt musiikkia vuodesta 2003 asti, sen debyyttialbumi "Silent Remembrance" julkaistiin vasta kaksi vuotta sitten. Se sisältää varhaisia demoja ja neljä uutta kappaletta.

"Dark Visions" -albumilla kuullaan 11 uutta kappaletta. Kappaleeseen "Dirty Night" kuvattu musiikkivideo on katseltavissa levy-yhtiön YouTube-kanavalta.

"Dark Visions" -albumin kappaleet:

 1. Creature
 2. Dead Fire
 3. On the Line
 4. Dirty Night
 5. Dark Vision
 6. Vanishing
 7. Memories
 8. Synthetic Society
 9. Bereft of Hope
 10. Flower and Candle-Light
 11. The last Day

Noisy Deafness on:

 • István Lászlók

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 15. päivä huhtikuuta 2018 kello 08:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 51 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.