Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Finkseye: "Under a godless sky"

 • Julkaistu lauantaina 14.04.2018
 • Avainsanat:

Kuvassa pilvitaivasta vasten teräksinen tai rautainen ihmisen kasvojen sivuprofiili. Yläoikealla Finkseye-logo mustalla.Julkaistiin 17.3.2018

Ruotsalainen electro–industrial-projekti Finkseye julkaisee myöhemmin huhtikuussa viimeisimmän "Under a godless sky" -albuminsa CD:nä. Sen toteuttaa levy-yhtiö Razgrom Music. Albumin digitaalinen vaihtoehto on ollut tilattavissa kohta kuukauden päivät Finkseye’n BandCamp-sivuilla.

Henrik Fink Nilssonin Finkseye on ennen kuvassa näkyvää "Under a godless sky" -albumia tehnyt ainakin yhden albumin, myös Razgromin kautta julkaistun "Deadweight"-kiekon.

Uuden levyn kappaleista ainakin kolmessa käsitellään 2. maailmansodan runtelemia kaupunkeja; Dresdeniä, Oradour-Sur-Glanea ja Stalingradia.

"Under a godless sky" -albumin kappaleet:

 1. The chaos machine
 2. Shut it down
 3. Dangerous lines
 4. Wired dreams
 5. Give in to me (feat. Suzy VP)
 6. Dresden
 7. Venus descending
 8. My insanity and y ou
 9. Intolerance
 10. Oradour-Sur-Glane
 11. Warmongers
 12. In-Sight
 13. Everloving mantra
 14. Stalingrad

Finkseye on:

 • Henrik Fink Nilsson

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä huhtikuuta 2018 kello 05:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 82 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.