Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Drangsal: "Zores"

 • Julkaistu perjantaina 13.04.2018
 • Avainsanat:

Värivalokuva miehestä, jonka vieressä kaksi nuorta lasta ja keskimmäisenä tummahiuksinen nainen.Julkaistaan 27.4.2018

Saksalaisen Drangsalin uusi, järjestyksessä toinen, studioalbumi on myöhemmin huhtikuussa julkaistava "Zores". Max Gruverin yhtye tekee pääosin saksaksi esitettyä poppia. Kuten Drangsalin vuonna 2016 julkaistun "Harieschaim"-debyyttialbumin, myös kuvassa näkyvän uutukaislevyn julkaisee levy-yhtiö Caroline International.

"Harieschaim" on Drangsalin kaksi vuotta sitten julkaisema esikoisalbumi. Se kipusi bändin Saksassa maan viralliselle levylistalle viikon ajaksi.

"Zores"-albumin kappaleet:

 1. Eine Geschichte
 2. Jedem das Meine
 3. Und Du? (Vol. II)
 4. Magst Du mich (Oder magst Du bloss noch dein altes Bild von mir)
 5. Sirenen
 6. Turmbau zu Babel
 7. Weiter nicht
 8. Laufen lernen
 9. Arche Gruber
 10. Gerd Riss
 11. All The Poor Ships At Sea
 12. Acme

Drangsal on:

 • Max Gruber

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä huhtikuuta 2018 kello 05:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 65 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.