Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

The Exploding Boy: "Alarms!"

Valokuva metsästä kuvattuna viistosti ylhäältä alaspäin. Kuvan päällä rinkula, jonka sisällä lukee valkoisella värillä The Exploding Boy.Julkaistaan 18.5.2018

Ruotsalainen post punk -bändi The Exploding Boy on pohjustanut uuden "Alarms!"-albumin julkaisua lohkaisemalla siltä kaksi singleä ja yhden promo-EP:n. Drakkar Entertainment julkaisee varsinaisen albumin kuukauden kuluttua. Se tulee olemaan paukkupoikabändin kuudes pitkäsoitto.

Albumin viimeisin single on edellisviikolla vain digitaalisesti julkaistu "The Day". Siihen valmistetun lyriikkavideon voi katsoa ainakin YouTubesta.

"Alarms!"-albumin kappaleet:

 1. Fireland (The End Of Dark City)
 2. Alarms In Silence
 3. The Day
 4. Run Red
 5. Stop Time
 6. Pointless Action
 7. Danger Zone
 8. Sign Oh The Times
 9. O.H.M.Y.G.O.D.
 10. Liars Roar
 11. 11:59

The Exploding Boy on:

 • Johan (laulu ja akustinen kitara)
 • Stefan (laulu ja sähkökitara)
 • Les (kitara)
 • Nick (kosketinsoittimet)
 • Mattias (basso)
 • Richard (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä huhtikuuta 2018 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 75 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.