Gootti.net

Near Earth Orbit: "Mission E.D.E.N."

Mustaa tausta vasten hyvin hämärällä tavalla esitetty "Mission E.D.E.N." -albumin nimi.Julkaistaan 21.10.2016

Near Earth Orbit -yhtyeen levytrilogia täydentyy lokakuussa, kun kuvassa näkyvä "Mission E.D.E.N." -albumi julkaistaan. Siitä tehdään 1500 kappaleen CD-painos, jonka sisällä on kiekon lisäksi 24-sivuinen lehtinen. Artaud SSethin ja Ashley Dayourin yhtye on sen Facebook-sivujen tietojen mukaan perustettu vuonna 2034 ja yhtyeen omilla nettisivuilla puolestaan kyetään esittämään huolestuttavia ja sangen salaperäisiä radioviestejä vuosilta 2033 sekä 2034. Ne liittyvät tähän maailmanloppua ennustavaan levytrilogiaan. Projektin nimi on "End Of All Existence".

Artaud Sethin ja Ashley Dayourin tavoitteena tällä levyprojektillaan on tehdä jonkinlainen tieteiselokuvan tapainen teos, ja esittää se ensisijaisesti musiikin muodossa. Near Earth Orbitin taustalla olevat muusikot tunnetaan Garden Of Delightista, Merciful Nunsista ja Whispers In The Shadowista sekä The Devil & The Universesta.

"Mission E.D.E.N." -albumin kappaleet:

 1. The Architects
 2. Aftermath
 3. World Without Us
 4. Inocular
 5. Mission E.D.E.N.
 6. Low
 7. E.D.E.N.
 8. The Beginning

Near Earth Orbit on:

 • Artaud Seth
 • Ashley Dayour
 • Jawa

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä syyskuuta 2016 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.