Gootti.net

Trentemøller: "Fixion"

Valkoista taustaa vasten kaksoisvalotettu kuva ihmishahmosta, jonka päällä maisemakuva. Oikeassa yläkulmassa Trentemöllerin ja "Fixion"-albumin nimi pienellä fonttikoolla.Julkaistaan 16.9.2016

Tanskalainen Trentemøller julkaisee kuvassa näkyvän "Fixion"-albuminsa digitaalisesti, CD:nä ja tuplavinyylinä 16. syyskuuta. Se on yhtyeen, joka on käytännössä Anders Trentemøller, järjestyksessä neljäs pitkäsoitto ja seuraaja vuoden 2013 "Lost"-levylle. Muusikko kertoo halunneensa tällä kertaa tehdä tilavamman ja minimalistisemman äänitteen, jotta biisien yksityiskohdat avautuvat kappaletta todella kuuntelemalla.

"Fixion"-albumilla kuullaan useita laulajia. Kappaleissa "One Eye Open", "Redefine", "My Conviction" ja "Spinning" laulaa Marie Fisker. Hän myös kirjoitti sanoitukset niihin. Jehnny Beth esiintyy raidoissa "River In Me" sekä "Complicated", Lisbet Fritze puolestaan kappaleessa "When The Shadows Fall".

Uuden levyn toiseksi singleksi valittiin "Redefine". Se ilmestyi elokuussa. Kesäkuussa Trentemøller lohkaisi ensimmäisen singlen "River In Me". Nämä kappaleet voi kuunnella yhtyeen BandCamp-sivuilla.

"Fixion"-albumin kappaleet:

 1. One Eye Open
 2. Never Fade
 3. Sinus
 4. River In Me
 5. Phoenicia
 6. Redefine
 7. My Conviction
 8. November
 9. Spinning
 10. Circuits
 11. Complicated
 12. Where The Shadows Fall
 13. Redefine (Trentemøller Rework)

Trentemøller on:

 • Anders Trentemøller

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 06. päivä syyskuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.