Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Otto Dix: "Leviathan"

 • Julkaistu keskiviikkona 20.12.2017
 • Avainsanat:

Mustaa taustaa vasten punaisella värillä koristeelline kranssi, jonka alla Otto Dixin nimi pienellä präntillä valkoisella värillä, ja "Leviafan"-albumin nimi kyrillisin kirjaimin punaisella.Julkaistiin 1.11.2017

Otto Dixiltä, venäläiseltä electron ja darkwavean hämmentäjältä, ilmestyi marraskuussa uusi studioalbumin. Sen nimi on latinalaisin kirjaimin "Leviathan", tai "Leviafan", ja kyrillisin "Левиафан". Gravitator Recordsin kautta julkaistu luomus löytyy esimerkiksi nettikauppa Muzicona.comista, jonka tuotesivun myyntipuheella kerrotaan uutukaiskiekon olevan yhtyeen jo yhdeksäs studioalbumi.

Bändi esittelee uutukaisalbumiaan Saksassa, Sveitsissä ja Venäjällä, jossa tammikuussa 2018 järjestetään tavanomaista isommat konsertit Otto Dixin kotikaupungissa Pietarissa, kuten myös Moskovassa.

Bändi haki albuminsa rahoittamiseksi joukkorahoituspalvelu Kickstarterista apua. Se keräsikin 65 tukijalta riittävästi. Rahoittamiseen osallistuneet fanit saivat erilaisia palkintoja, kuten aikaisemmin julkaisemattomia remixejä, nimikirjoituksin varustettuja CD:tä ja bändipaitoja.

"Leviathan"-albumin kappaleet:

 1. Дейтерий (Deuterium)
 2. Левиафан (Leviathan)
 3. Декомпрессия (Decompression)
 4. Ангел на скале (Angel on the rock)
 5. Море не переполняется (The sea does not overflow)
 6. Неокортекс (Neocortex)
 7. Тёмные волны (Dark waves)
 8. Тиамат (Tiamat)
 9. Сердце мудрых (Heart of the wise)
 10. Остановись (Stop)
 11. Дождь над океаном (Rain over the ocean)

Otto Dix on:

 • Michael Draw (laulu ja sanoitukset)
 • Marie Slip (kosketinsoittimet ja musiikki)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 20. päivä joulukuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 98 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.