Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Opera Multi Steel: "Réminiscences"

Ruskeasävyinen piirros aukiosta, jossa vasemmalla holvikaariseinä ja sen aukossa seisova ihminen. Maahan sijoitettu viistosti Opera Multi Steelin nimi.Julkaistiin 19.11.2017

Ranskalainen syntikkasoundeja, darkwavea ja keskiaikaistyylistä musiikkia fuusioiva Opera Multi Steel julkaisi marraskuussa päivitetyt tulkinnat kahdeksasta vanhasta kappaleestana. Ne paketoitiin "Réminiscences"-albumin sisälle ja se levy laitettiin marraskuussa myyntiin kuvavinyylinä. Biisiversioissa kuullaan kokonaan uudelleen nauhoitetut lauluraidat, mutta soittimet ja sanoitukset ovat samat kuin alkuperäisissäkin kappaleissa.

"Réminiscences" sisältää muun muassa kappaleen Opera Multi Steelin ensimmäiseltä EP:ltä, vinyylinä vuonna 1984 ilmestyneeltä "Eponymous"-kiekolta.

"Réminiscences"-albumin kappaleet:

 1. Fureur En Asie
 2. Les Douleurs De L’Ennui
 3. Massabielle
 4. Las
 5. Cathedrale
 6. Les Sens
 7. Du Son Des Cloches
 8. Un Froid Seul

Opera Multi Steel on:

 • Franz Lopez (laulu ja soittimet)
 • Patrick L. Robin (laulu ja soittimet)
 • Catherine Marie (laulu ja soittimet)
 • Eric Milhiet (soittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 21. päivä joulukuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 63 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.