Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Qntal: "VIII — Nachtblume"

 • Julkaistu perjantaina 22.12.2017
 • Avainsanat:

Tumma, synkkä, sininen kuva jonkinlaisista kukista kuvattuna ruohonjuuritasolta. Kuvan keskellä mustalla QNTAL-logo.Julkaistaan 9.3.2018

Marraskuussa 2018 ilmestyy Qntal-yhtyeen albumi "VIII — Nachtblume". Levy-yhtiö Drakkar Entertainment latasi albumia esittelevän "Music On The Waters" -singlekappaleen YouTube-kanavalleen. Michael Poppin mukaan singlekappale perustuu englantilaisen romantiikan ajan runoilijan Lord Byronin teokseen, luultavasti runoon Stanzas for Music.

Musiikissaan keskiaikaisia melodioita ja soittimia, sekä modernia elektronista musiikkia yhdistelevä bändi on lähemmäs kolmen vuosikymmenen aikana luonut seitsemän albumia. Niistä vielä toistaiseksi uusin on "Qntal VII" vuodelta 2014.

"VIII — Nachtblume" -albumin kappaleet:

 1. Nachtblume
 2. Die finstere Nacht
 3. Music On The Waters
 4. Monteclair
 5. Echo
 6. Parliament Of Fowles
 7. Chint
 8. Before The World Was Made
 9. O fortuna
 10. Minnelied
 11. Sumervar
 12. A chantar

Qntal on:

 • Syrah (laulu ja huilu)
 • Michael Popp (soittimet)
 • Mariko (taustalaulu ja viulu)
 • Markus Köstner (rummut live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 22. päivä joulukuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 79 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.