Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Megaherz: "Komet"

 • Julkaistu perjantaina 22.12.2017
 • Avainsanat:

Propagandajulistetta muistuttava piirros kahdesta ihmishahmosta ojentamassa käsiään kohti komeettaa. Taustalla liehuu punaisia lippuja.Julkaistaan 23.2.2018

Levy-yhtiö Napalm Records tekee Megaherzin emotionaaliseksi kutsumastaan "Komet"-albumista erikoispainoksen, sellaisen, joka sisältää kaksi CD-levyä. Niistä ensimmäinen sisältää varsinaisen "Komet"-albumin 11 kappaletta, ja jälkimmäinen tarjoaa kuunneltavaksi kuusi live-esiintymisestä nauhoitettua viisua, ja niiden päätteeksi "Unbesiegbar"-bonuskappaleen.

25-vuotiaan saksalaisyhtyeen uusi studiolätty yhdistelee Neue Deutsche Härteä ja värikkäitä syntikkakuvioita.

"Komet"-albumin kappaleet:

 1. Vorhang auf
 2. Komet
 3. Scherben bringen Glück
 4. Horrorclown
 5. Von Oben
 6. Tiefenrausch
 7. Schwarz oder Weiß
 8. Heldengrab
 9. Nicht in meinem Namen
 10. Trau Dich
 11. Nicht genug

"Komet"-bonuslevyn kappaleet:

 1. Jagdzeit (Live)
 2. Glorreiche Zeiten (Live)
 3. Roter Mond (Live)
 4. Gegen den Wind (Live)
 5. Himmelsstürmer (Live)
 6. Für Immer (Live)
 7. Unbesiegbar

Megaherz on:

 • Alexander "Lex" Wohnhaas (laulu)
 • Christian "X-Ti" Bystron (kitara ja ohjelmointi)
 • Christoph "Chris" Klinke (kitara)
 • Wenz Weninger (basso)
 • Jürgen "Bam Bam" Wiehler (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 22. päivä joulukuuta 2017 kello 23:11. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 87 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.