Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

Rabia Sorda: "Radio Paranoia"

  • Julkaistu sunnuntaina 10.05.2009
  • Avainsanat:

Rabia Sordan albumin kansikuvasa näkyy nuhjuinen taustaseinä ja sen vasemmassa laidassa suuri vanhanaikainen aparaatti, jossa yksi suuri namiska ja sen alla vieretysten kolme pienempää valkoista säätönappulaa.Julkaistaan 1.6.2009

Meksikolainen Rabia Sorda (www.rabiasorda.com) julkaisee saksalaisen Out of Line Recordingsin kautta EP-levyn "Radio Paranoia" kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Esimakua uuden albumin annista antava äänite tullaan julkaisemaan kappalemäärältään jokseenkin rajoitettuna ja käsipelillä numeroituna versiona. Kiekko sisältää useita remixejä ja muita viisuja Hocico-yhtyeen keulahahmo Erk Aicragilta.

Rabia Sordan tuotantoa voi kuunnella yhtyeen omilla MySpace-sivuilla. Yhtye ilmoitti "Radio Paranoia" -levyn julkaisemiseen tähtäävistä suunnitelmista jo maaliskuussa. Aikaisemmin tammikussa Rabia Sorda vihjasi aloittaneen uuden albumin luomistyön. Bändi uskoo voivansa julkaista pitkäsoiton ennen kuluvan vuoden umpeutumista. Uuden albumin nimeä, kappalelistaa tai muita yksityiskohtia ei ole toistaiseksi kerrottu.

"Radio Paranoia" -EP:n kappaleet:

  1. Radio Paranoia (Initial Transmission)
  2. Radio Paranoia (Radio Transmitted by Din A Tod)
  3. Radio Paranoia (Radio Transmitted by The Synthetic Dream Foundation)
  4. While the Devil Laughs
  5. What U Get Is What U See (Tannhauser vs Die-6 Remix)
  6. Save Me From My Curse (Keine Angst Mein Freund Remix by Vitam Non Mortem)

Rabia Sorda on:

  • Erk Aicrag (musiikki ja sanoitukset)
  • Jeans (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä toukokuuta 2009 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 117 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.