Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Rave The Reqviem: "Is Apollo Still Alive?"

Maalaus tai piirros kahdesta toistensa kimpussa olevasta ihmishhamosta. Kuvan alaosassa Rave the Reqviem -logo.Julkaistaan 16.10.2015

Ruotsalainen elektronista ja metallista musiikkia yhdistelevä Rave The Reqviem julkaisee bändinsä nimeä kantavalta debyyttialbumilta kolmannen ja viimeisen singlen. Kyseessä on kuvassa näkyvä "Is Apollo Still Alive?", jonka julkaisusta on kiittäminen Digital World Audiota. Erikoisuutena tästä kiekosta tehdään 100 kappaleen vinyylipainos. Sillä kuullaan vain yksi kappale, mutta CD-vaihtoehto sisältää neljä eri tulkintaa samasta kappaleesta.

Levyn visuaalisesta ilmeestä vastaa myös Rave The Reqviemin edellisten kahden singlen kuvituksen tehnyt Vlad McNeally, Digital World Audion pääsuunnittelija.

"Is Apollo Still Alive?" -singlen kappaleet:

 • Vinyyli:
  1. Is Apollo Still Alive?
 • CD:
  1. Is Apollo Still Alive?
  2. Is Apollo Still Alive? (W.A.S.T.E. Remix)
  3. Is Apollo Still Alive? (iVardensphere Remix)
  4. Is Apollo Still Alive? (Vprojekt Version 2)

Rave The Reqviem on:

 • The Prophet (laulu, kitarat, syntetisaattori, ohjelmointi ja tuottaminen)
 • The Holy Mother (laulu)
 • The High Priest (laulu ja soittimet live-esiintymisissä)
 • The Archbishop (basso)
 • The Deacon (rummut live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä lokakuuta 2015 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 89 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.