Gootti.net

Welle:Erdball: "1000 Engel"

Welle:Erdballin logo kuvan vasemmassa yläkulmassa. Kuvaa hallitsee piirros tai maalaus naisesta pukeutuneena punaiseen ja vihreään asuun.Julkaistaan marraskuussa 2015

Saksalainen Welle:Erdball julkaisee marraskuussa kuvassa näkyvän levyn. "1000 Engel" -kiekon yhteydessä ilmestyy kaksi biisiä syönyt seitsentuumainen vinyyliplatta. Bändi kutsuu tätä kiekkoaan nimellä "lähetys", mutta vielä ei ole tiedossa tarkoittaako se studioalbumia vai jotakin lyhytkestoisempaa biisisettiä. Yhtyeen toistaiseksi uusin studioalbumi on vuoden 2014 "Tanzmusik für Roboter".

Vuonna 1990 toimintansa aloittanut Welle:Erdball tunnetaan niin sanotun bitpop-musiikin edelläkävijänä ja yhtyettä on verrattu niiltä osin elektronisen musiikin pioneeriyhtye Kraftwerkiin.

"1000 Engel" -levyn kappaleet:

 1. 1000 Engel
 2. Zeitverbot
 3. Nerdfaktor 42 (C=64)
 4. Die Neue Welt
 5. 1000 Engel (Massiv in Mensch Remix)

"1000 Engel" -vinyylin kappaleet:

 • A-puoli:
  1. 1000 Engel (Film-Version)
 • B-puoli:
  1. Die Stimme aus dem Radio

Welle:Erdball on:

 • Honey (laulu, sanoitukset)
 • ALF (soittimet, sävellys ja ohjelmointi)
 • Fräulein Venus (laulu)
 • Lady Lila (laulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 03. päivä lokakuuta 2015 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.