Gootti.net

Rebentisch: "Empathie"

 • Julkaistu lauantaina 12.11.2011
 • Avainsanat:

Mustalla tehty piirros valkoista taustaa vasten. Vasemmassa yläkulmassa lukee Empathie ja alaosassa on Rebentischin logo. Piirroksessa näkyy rotta valtaistuimella.Julkaistiin 11.11.2011

Uuden albuminsa 11. marraskuuta 2011 julkaissut Rebentisch (www.rebentisch.de) tarjoaa uutukaiseltaan biisejä kuunneltavaksi Bandcamp-profiilissaan. Rebentisch on saksalainen darkwavea, electroa ja poppia sekä punkkia tekevä bändi. Ahkerasti levyttävä trio kutsuu uutukaistaan nimellä "Empathie". Se sisältää tusinan verran biisejä. Bändin mukaan albumi on melankolinen ja samanaikaisesti toiveikas. Yhtye sisällytti levylleen aikaisempaa "Unter Der Stadt" -lätyn tyyliä enemmän vaikutteita darkwavesta, electrosta ja punkista. Värikäs sekoitus sisältää tanssittavia kappaleita moneen makuun. "Empathie" on ensimmäinen Rebentischin kiekko, jonka luomistyöhön osallistui Andreas Kupsch. Hän on entinen Die Skeptiker -ryhmän jäsen.

"Empathie"-albumin kappaleet:

 1. Single (Empathie Version)
 2. Zittern
 3. Sommertraum
 4. Leg’ Dich Zu Mir
 5. Keine Zukunft (Empathie Version)
 6. Tod Im Wald
 7. Longing
 8. Dein Biss (Empathie Version)
 9. Befreien
 10. Hoffnungsschimmer
 11. Angst (Empathie Version)
 12. Angst (Hospital RMX by Mike Pale, bonuskappale)

Albumin julkaisi saksalainen afmusic, joka pitää itseään maansa innovatiivisimpana darkwaven ja goottimusiikin esille tuojana. Huhtikuussa 2011 Rebentischiltä ilmestyi musiikkia radiossa esitettyyn novelliin, jonka kirjoitti Andrew Winkler. Projekti ilmestyi nimellä "Die letzten 7 Tage der Depression". Sen tekemiseen osallistui äänivelho Cabo De Gata.

Rebentisch on:

 • Sven Rebentisch (laulu)
 • Jens Bohm (kitara)
 • Andreas Kupsch

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä marraskuuta 2011 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.