Gootti.net

Andi Sex Gang: "Devil's Cabaret"

Abstrakti ja hyvin räikeä piirros, jonka yläosassa lukee mustalla "Devil's Cabaret".Julkaistaan 16.12.2011

Goottibändi Sex Gang Childrenin keulahahmo, biisintekijä ja laulajanakin tunnettu Andi Sex Gang (www.andisexgang.com) luo soolouraansa julkaisemalla joulukuussa 2011 uransa tuoreimman soololevyn, nimeltään "Devil’s Cabaret", levy-yhtiö Eastworld Recordingsin avulla. Goottimusiikin kärkinimenä 30 vuoden ajan toiminut Sex Gang Children on englantilainen neljästä miesmuusikosta koostuva ryhmä, joka on viime aikoina levyjen tekemisen sijaan keskittynyt soittamaan keikkoja. Andi Sex Gang on toiminut yhtyeen vokalistina ja kitaristina 1980-luvulta lähtien.

"Devil’s Cabaret" -albumin kappaleet:

 1. Speed Rabbit Pizza
 2. Arthur and his Magic Plaster
 3. The Judas Gene
 4. Lazarus Lies
 5. Caesar Charlie
 6. Never Sleep Again
 7. Shit Cheese and Nazi Lovers
 8. Die Traube
 9. Tales The Harper Sang
 10. Miracle Ministry
 11. Death Mask Mussolini (Ragnar remix)
 12. Gemini
 13. Black Flower
 14. The Devil’s Golden Hand

Andi Sex Gangin soolouran uusinta musiikkia vielä muutaman viikon ajan edustaa vuoden 2007 "Inventing New Destruction" -albumi. Muusikko on levyttänyt tasaiseen tahtiin soololättyjä ainakin vuodesta 1985 lähtien. Helmikuussa 2007 esiin tuotu "Inventing New Destruction" on muusikon omien puheiden mukaan toinen osa levytrilogiasta. Kiekolla kuullaan yhteensä 11 uutta Berliinissä sävellettyä biisiä.

Andi Sex Gang on:

 • Andrew Hayward

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä marraskuuta 2011 kello 05:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.