Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

PsioniC: "Self Revelation"

 • Julkaistu maanantaina 14.11.2011
 • Avainsanat:

"Self Revelation" -albumin etukannessa metallinen ratas, jonka taustalla vaaleita ja teräksenharmaita palkkeja. Kuvan yläosassa mustalla PsioniC-logo.Julkaistaan 2.12.2011

Itävaltalainen PsioniC on kolmen miehen pyörittämä klubihittikone, jolta tulee joulukuussa ilmestymään uusi MCD-levy "Self Revelation". Sillä laulaja Paul Nimmrichterin ääntä rytmittävät koukuttavat, aggressiiviset melodiat. Dark electro -rintaman toimija tarjoaa levyllään kuunneltavaksi yhteensä kolme itse tulkitsemaansa biisiä, sekä neljä remixiä. Niiden tekijöistä nimekkäin lienee Nachtmahr tai Shiv-r. "Self Revelation" tuodaan kauppoihin saksalaisen Infacted Recordingsin kautta 2. joulukuuta. Levy on laitettu ennakkotilattavaksi esimerkiksi levy-yhtiön nettisivuille ja Storming The Baseen.

PsioniC laittoi YouTubeen kuunneltavaksi 7,5 minuutin mittaisen biisinäytekollaasin, jolla kuullaan remixejä tehneiden Nachtmahrin, Shiv-r:n ja Powerbeat Studion sekä Freakangelin tuunausten lisäksi Psionicin itsensä toteuttamaa musiikkia. Näytteen voi käydä kuuntelemassa suoraan täältä.

"Self Revelation" -MCD:n kappaleet:

 1. Self Revelation
 2. Self Revelation (Nachtmahr-remix)
 3. Self Revelation (Powerbeat Club-remix)
 4. Self Revelation (Freakangel-remix)
 5. Self Revelation (Shiv-r-remix)
 6. This Is What We Are
 7. The Pilgrimage (instrumentaalinen versio)

PsioniC on:

 • Psi (laulu, sanoitukset ja sävellys)
 • funker101 (soittimet live-esiintymisissä)
 • Bernhard P. (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä marraskuuta 2011 kello 05:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 79 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.