Gootti.net

Robb & Pott: "Once Upon the Wings"

  • Julkaistu keskiviikkona 18.05.2016
  • Avainsanat:

Valokuva tai piirros astronauttia muistuttavasta hahmosta, joka kaatuu omituisesti kaupungin kadulla pulun vieressä.Julkaistaan heinäkuussa 2016

Robb & Pott uutisoi julkaisevansa heinäkuussa seuraavan albuminsa CD:nä ja syyskuussa vinyylinä Nasoni Recordsin kautta. Kuvassa näkyvä "Once Upon the Wings" on 3rd Ear Experiencessä vaikuttavan Robbi Robbin sekä saksalaisen Space Invaders -yhtyeen Paul_Pottin yhteinen bändiviritelmä. He käyttivät albuminsa kansitaiteen toteuttamiseen Jeremy Geddesiä, jonka, jos niin voi sanoa, erikoisalaa on leijailevien kosmonauttien ja ihmisten maalaaminen.

Robb & Pottin tulevalla albumilla kuullaan vierailevana rumpalina Space Invadersin rumpalia Dennis Gockelia sekä Fever Dogin rumpalia Joshua Adamsia. Adams soittaa koskettimia ja Gockel rumpuja ainakin kappaleessa "Prophecy #1".

Robb & Pott on:

  • Robbi Robb
  • Paul_Pott

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 18. päivä toukokuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.