Gootti.net

Electro Spectre: "Essentials (Reworked Hits & Remixes)"

Mustaa taustaa vasten valokuva ihmishahmosta, joka pitää linnunnokkanaamaria kasvoillaan ja jonka takana suuret valkoiset siivet.Julkaistaan 20.5.2016

Norjalainen electropop-yhtye Electro Spectre julkaisee myöhemmin toukokuussa kokoelma-albumin "Essentials (Reworked Hits & Remixes)". Siitä tehdään kahden CD:n painos, joka on jo tilattavissa ennakkoon esimerkiksi saksalaisen Poponautin nettikaupasta. Levyn vain digitaalinen vaihtoehto, nimeltään "Essentials", sisältää 50 kappaletta yhtyeen uran parhaimpia biisejä. Ne kaikki masteroitiin uudelleen tätä tarkoitusta varten. Aikaisemmin kuluvana vuonna Electro Spectreltä ilmestyi lisäksi täysin uutta tuotantoa sisältävä "Beautiful Lies" -studioalbumi.

"Essentials"-kokoelmalla kuullaan yhtyeen uran tarttuvimpia, tanssittavimpia, synkimpiäkin kappaleita vuosien 2009 ja 2016 väliltä. Oslolaisyhtye on ahkeroinut koko kuluvan vuoden, sillä näiden levyjen lisäksi siltä valmistui kolme muutakin uudelleen masteroitua luomusta; "Dangerous Game" ja "Bullets & Desert Blooms" ja "Watch It All Turn (2016 Remaster)". Electro Spectren vuoden ensimmäinen levyjulkaisu tapahtui 15.1., jolloin yhdeksän biisin mittainen "Beautiful Lies" -albumi tuotiin myyntiin. Sen voi tilata esimerkiksi BandCampista.

"Essentials (Reworked Hits & Remixes)" -kokoelman kappaleet:

 1. You Push For The World
 2. Our Love Is A Criminal
 3. Dancing Girl
 4. The River
 5. Love Thief
 6. Never Let Go
 7. The Human Stain
 8. Want
 9. Tokyo Shuffle
 10. Superstar
 11. Graveyard Eyes
 12. The Bell
 13. Yet It’s Love
 14. Heartbeat
 15. America
 16. Behind The Perfect Face
 17. As Long As It Pays
 18. Faith
 19. Fallen
 20. Flaming Red
 21. Bullets & Desert Blooms
 22. Superstar (Ck Fairchild Rmx)
 23. Your Love Is A Criminal (Christofer Nergaard & Cks Vibe Of Vice Rmx)
 24. Never Let Go (Ck Lovepop Rmx)
 25. Love Thief (Retromode Mix)
 26. You Push For The World (Mike Maximus Rmx)
 27. Heartbeat (Martin Rudefelt Rmx)
 28. America (Retromode Rmx)
 29. Dancing Girl (2016 Re-Edit)
 30. Your Love Is A Criminal (Model 1)
 31. Monster (Empty Pipes Mix)
 32. Graveyard Eyes (Kir Royal Mix)
 33. The Human Stain (Ck Club Mix)
 34. Dancing Girl (Sonny Sonance Rmx)
 35. Heartbeat (S.p.e.c.t.r.e. Raw Club Edit)
 36. You Push For The World (Apodyopsis Rmx)
 37. Monster (Pump Mix)
 38. Heartbeat (Crab Key Labs Distressor Mix)
 39. Never Let Go (Robopop Electronica)

Electro Spectre on:

 • Isak Rypdal
 • Alexander Björneboe

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 17. päivä toukokuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.