Gootti.net

Rotersand: "1023"

  • Julkaistu maanantaina 09.04.2007
  • Avainsanat:

Kolmen kuvan kollaasi Rotersand-yhtyeen jäsenistä, jotka soittavat soittimiaan. Vasemmalla mies, joka virittelee jonkinlaisia koskettimia, keskimmäisenä laualaja ja oikeassa laidassa kosketinsoittaja / taustalaulaja.Yhtyeen kokoonpano

Saksalainen Rotersand (www.rotersand.net) valmistautuu julkaisemaan uuden albumin, jonka nimi on "1023". Kyseessä on ryhmän kolmas pitkäsoitto. Albumi julkaistaan saksalaisen Dependent Recordsin kautta. Rotersandin "1023" on yksi viimeisistä DR:n liukuhihnalta saapuvista julkaisuista.

Luku "1023" on sen Detroitissa sijaitsevan hotellihuoneen numero, jossa bändi kävi yöpymässä viime vuoden puolella yhtyeen USA:n kiertueen aikana. Rotersand kuvailee levy-yhtiönsä nettisivuilla julkaistussa uutisessa "1023"-albumin olevan tunnelmaltaan rönsyilevä. Hotellihuone, jossa trio viipyi, oli samaan aikaan sekä pahaenteinen ja aavemainen. Miehet tunsivat olevansa kuin jossakin epätodellisessa tietokonepelissä tai Stephen Kingin "Shining"-teoksen hahmoina. Hotelli jätti miehiin niin syvän vaikutuksen, että he päättivät ulottaa kokemuksensa musiikkiin.

Tarkempia tietoja albumista julkaistaan lähiaikoina.

Rotersand esiintyy vuoden 2007 Wave-Gotik-Treffen -tapahtumassa, jota vietetään Saksan Leipzigissä toukokuun 25.–28. päivä. Yhtyeen lisäksi paikalle saapuu musisoimaan yli 100 goottihenkistä bändiä. Suomen edustuksesta WGT:ssä vastaa Amorphis, Entwine, Poisonblack ja Reflexion.

Rotersand on:

  • Rasc
  • Gun
  • Krischan

Bändi perustettiin vuoden 2001 syyskuussa Gunin ja Rascalin toimesta. Pian yhtyeen kolmanneksi jäseneksi liittyi tuottaja Krischan J.E. Wesenberg. Kaksi ensin mainittua olivat aikaisemminkin tehneet yhteistyötä muissa musiikkiprojekteissa. Rotersand käyttää musiikissaan trance- ja techno-vaikutteita, mutta kyllästää sen futurepopin äänimaailmalla.

Orkesterin julkaisut ovat saaneet korkeitakin listasijoituksia. Rotersandin julkaisuja on tavattu mm. sellaisissa musiikkilistoissa kuin Deutsche Alternative Charts, Nordic Alternative Charts ja Dutch Alternative Charts. Uransa aikana bändi on keikkaillut mm. Assemblage 23:n kanssa. Rotersand oli yksi Infest 2006 -festarin pääesiintyjistä.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5582 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä joulukuuta 2008 kello 08:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.