Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: https://www.iltalehti.fi/linnan-juhlat-2018/a/fa4b 7e50-d8ca-4f25-bd39-46a3947f0dec Joku tunnustus tuollekin ukolle. Ei oo tälläsen tavallisen ukon käsityskyvyssä saati tiedossa mikä se työ oli mut ...

Schwarzer Engel: "Sinnflut"

Tummanharmaata taustaa vasten piirros tähtäinristikosta, jonka päällä vastaan uiva hai.Julkaistaan 8.12.2017

Goottimetallia tekevältä Schwarzer Engeliltä ilmestyy joulukuussa EP-levy "Sinnflut". Sen nimikkokappaleeseen tehty lyriikkavideo on jo nyt mahdollista katsoa esimerkiksi yhtyeen Facebook-sivuilta. Varsinainen äänilevy ilmestyy vasta kolmen viikon kuluttua. Yhtyeen nettikaupassa myydään EP:n erikoispainosta, johon tulee CD:n lisäksi lyhythihainen bändipaita ja tarra.

Lokakuun alussa saksalaisyhtye paljasti työstävänsä studiossa seuraavaa, jo kuudetta, albumiaan. Se tulee olemaan viime vuoden "Imperium II — Titania" -kiekolle.

"Sinnflut"-EP:n kappaleet:

  1. Sinnflut
  2. Futter für die See
  3. Requiem (Piano-Version feat. El Friede)
  4. Sinnflut (Club-Remix)

Schwarzer Engel on:

  • Dave Jason (laulu, kitara, rummut, sävellys ja orkestraalisten osuuksien ohjelmointi)
  • Vincent Hübsch (kitara live-esiintymisissä)
  • Timo Joos (kitara live-esiintymisissä)
  • Bert Oeler (basso live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 19. päivä marraskuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 65 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.