Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

The Saint Paul: "Three"

Vaaleanharmaata taustaa vasten roomalainen numero 3, jonka yllä sijaitsee mustalla The Saint Paulin logo.Julkaistaan 24.11.2017

Saksalaisen The Saint Paulin seuraava albumi sisältää tasan 10 kappaletta syntikkapoppia. Niistä kappaleeseen "Blood Donation" on kuvattu musiikkivideo. Se on katseltavissa YouTubesta. Yhtye käy juhlistamassa "III"-kiekkonsa ilmestymistä soittelemalla kourallisen keikkoja eri puolilla kotimaataan. Julkaisukiertue starttaa samana päivänä kuin albumi ilmestyy, siis 24. marraskuuta.

Albumin myyntipuheessa arvellaan The Saint Paulin vedonnevan esimerkiksi Camouflagen, Meshin, Diary of Dreamsin tai Torulin faneihin.

"Three"-albumin kappaleet:

 1. 04:04 Exit
 2. 04:13 Come with me
 3. 05:14 I will stay
 4. 04:34 e.no. DNA
 5. 04:53 Blood Donation
 6. 03:22 Your purity
 7. 03:55 Losing control
 8. 04:24 Love is passion
 9. 04:12 Blue bird
 10. 04:15 Back

The Saint Paul on:

 • Marc
 • Paul
 • Robin

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 20. päivä marraskuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 47 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.