Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

Selofan: "Vitrioli"

 • Julkaistu perjantaina 30.03.2018
 • Avainsanat:

Vaaleanharmaata tausta vasten valokuva veitsestä ja sen viereen asetelluista kumirukkasista. Kuvan yläosassa lukee Selofan ja alaosassa Vitrioli.Julkaistaan 13.4.2018

Kreikan Selofan julkaisee huhtikuun puolessa välissä "Vitrioli"-albuminsa. Se sisältää 12 uutta kappaletta. Oikealla puolella näkyvä kansitaide on Nedda Afsarin toteuttama. Levystä, joka on bändin järjestyksessä viides albumi, tehdään digitaalisen ja CD-painoksen lisäksi rajallinen vinyylivaihtoehto. Sen voi tilata esimerkiksi levy-yhtiö Fabrika Recordsin nettikaupasta.

Selofan on tehnyt vuodesta 2011 asti syntikka- ja coldwavea. Kuvassa näkyvä "Vitrioli" on sen viides studioalbumi. Siitä tehdään useita eri värisiä LP-painoksia: tavanomaisen mustan levyn lisäksi julkaistaan 300 kappaleen erä käsin numeroitua valkoista plattaa, sekä 300 kappaletta hopeanväristä levyä.

"Vitrioli"-albumin kappaleet:

 1. Give Me A Reason
 2. Billie Was A Vampire
 3. Black Box
 4. I’m Addicted
 5. Ist Die Liebe Tot ?
 6. Un Amor Eterno
 7. The Language Of Love
 8. Living Scandal
 9. Βιτριολι
 10. Φουξια Χαμελαιων
 11. Η Μοναξια Ειναι Της Μοδας
 12. Υστερια

Selofan on:

 • Joanna Badtrip
 • Dimitris

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 30. päivä maaliskuuta 2018 kello 23:11. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 74 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.