Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

Indiepop-punkkari Sonja Inarilta säväyttävä kakkossingle

  • Julkaistu perjantaina 30.03.2018
  • Avainsanat:

Indiepop-punkkari ja laulaja-lauluntekijä Sonja Inari julkaisi "Silloin kun sä et oo täällä" -singlensä, joka pureutuu hyvin primitiivisiin tunteisiin parisuhteessa: tilanteeseen, jossa toisen ihmisen läsnäoloon on jo niin tottunut, että yksin toimiminen tuntuu mahdottomalta, ja jätetyksi tulemisen pelko pakahduttaa sydämen. Kappale on nyt kuunneltavissa suoratoistopalveluissa.

Sujuvasti esimerkiksi Radiohead-Björk-PMMP-soundiakselilla toimivan helsinkiläisen Sonja Inarin debyyttisingle "Syyskuu" herätti huomiota viime vuonna ihastusten ja myös ihmetysten siivittämänä. Vastaanotto oli uudelle artistille paitsi pieni lottovoitto, myös herätys jokaisen biisintekijän arkitodellisuuteen.

Syyskuu otettiin tosi ristiriitaisesti vastaan, ja se oli ihan mahtavaa ja pelottavaa, mutta ei Syyskuun mikään kädenlämpöinen biisi pitänytkään olla. Se oli myös hyvä herätys siihen, että biisin myötä todellakin antaa itsensä muiden arvostelun kohteeksi. Se on aika hullua. Sä annat sille biisille kaikkesi, ja sit se ei aukeekaan toiselle mitenkään, Sonja Inari muistelee.

Mun tapani kirjoittaa on tosi paljon tajunnanvirtaa ja fiilistelyä, ja oon yrittänyt tän tokan biisin kohdalla vähän teroittaa sitä kynää. Että kaikki ei olis ihan niin mystistä. Toivon, että kaikki ne tyypit, jotka ovat vähän hukassa ja suloisen sekaisin elämästä, löytävät tämän biisin ja löytävät siitä samaistumispintaa, jokainen omalla tavallaan, hän hymyilee.

Sonaj Inarin bändi noteerattiin taannoin myös Bassoradion NOST€-hankkeessa, jonka turvin yhtyeen livesoitanta raikaa nyt uuden kosketinsoittimen sävelin.

Yllättäen tekemiseen alkaa muodostua edes pikkusen enemmän pro meininki, kun alkaa olla välineet kunnossa. Henkkoht vihaan kaikkee tekniikkaa ja ahistun niistä, kun en ymmärrä — mikä on vähän huono tällä alalla. Pitää ottaa itteensä niskasta kiinni ja alkaa hallitseen tollasia ‘pelottavia’ instrumentteja. Ulos mielikuvitusmaailmasta ja enemmän kiinni tähän päivään, se on mun tän vuoden tavoite, Sonja Inari toteaa.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 30. päivä maaliskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 264 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.