Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Sinestar: "A Million Like Us"

  • Julkaistu tiistaina 30.01.2018
  • Avainsanat:

Mustaa taustaa vasten valokuva hohtavasta spiraalista, josta lähtee kipunoita valkoisella värillä. Yläosassa Sinerstarin logo valkoisella.Julkaistiin 26.1.2018

Brittiyhtye Sinestarin uusi digisingle "A Million Like Us" ilmestyi perjantaina conzoom Recordsin vaikutuksella. Siihen voi tutustua SoundCloudissa. Kolme raitaa käsittävä single esittelee helmikuun alussa julkaistavaa samannimistä studioalbumia. Albumi tulee olemaan saatavilla digitaalisesti suurimmissa nettimusiikkikaupoissa, sekä CD-formaatissa.

Varsinaisen albumia esittelevän "A Million Like Us" -biisin lisäksi, kuten alla näkyy, on sinkun soittolistalla kaksi muutakin raitaa. "I Know" nauhoitettiin muun materiaalin kanssa, mutta sitä ei julkaista muissa yhteyksissä. Lisäksi "Locked From The Inside" on entuudestaan julkaisematon remix Sinestarin "Singularis"-debyyttialbumilta. Biisin päivitti Mark Trueman.

"A Million Like Us" -singlen kappaleet:

  1. A Million Like Us
  2. I Know (eksklusiivinen kappale)
  3. Locked From The Inside (Brutal Remix, eksklusiivinen kappale)

Sinestar on:

  • Iain Brownlie (laulu ja kitara)
  • Mark Trueman (kosketinsoittimet ja ohjelmointi)
  • James Skuse (basso)
  • Matt Mohangee (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 30. päivä tammikuuta 2018 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 90 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.