Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Cypecore: "The Alliance"

 • Julkaistu maanantaina 29.01.2018
 • Avainsanat:

Valokuva mustaa taustaa vasten seisovista viidestä miehestä, joiden vaatteissa kellertävinä hohtavia merkkejä.Julkaistaan 16.2.2018

Vuonna 2007 perustettu, mutta vuodessa 2133 elävä Cypecore, lauleskelee kolmannen maailmansodan jälkeisistä tapahtumista myös tulevalla "The Alliance" -albumillaan. Se ilmestyy helmikuussa Vaultroom Records avulla. Levyllä kuullaan rokkia, industrialia ja metallia 12 kappaleen verran. Saman suuruinen annos ilmestyi edellisen kerran vuonna 2016.

Saksalaisyhtye keirtää kotimaataan ja käy esiintymässä myös Sveitsissä maaliskuun aikana markkinoidakseen kvuassa näkyvää "The Allience" -albumiaan.

"The Alliance" -albumin kappaleet:

 1. Intro
 2. The Alliane
 3. Dissatisfactory
 4. Dreamsmasher
 5. Aeons
 6. Reject the Stream
 7. Remembrance
 8. The Voice of Conviction
 9. Leviathan
 10. Values of Death
 11. The Gift of Failure
 12. Outro

Cypecore on:

 • Dominic Christoph (laulu)
 • Nils Lesser (kitara)
 • Jay Marsman (kitara)
 • Chris Heckel (basso)
 • Tobias Derer (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 29. päivä tammikuuta 2018 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 64 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.