Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Inkubus Sukkubus: "Vampire Queen"

Mustaa taustaa vasten piirros tai maalaus punaisesta usvasta, josta vasten seisoo goottinainen. Kuvan alaosassa lukee keltaisella Inkubus Sukkubus ja sen alla suuremmalla "Vampire Queen" ilman lainausmerkkejä.Julkaistaan 9.3.2018

Pian kolme vuosikymmentä toiminut Inkubus Sukkubus tepastelee uudella "Vampire Queen" -albumillaan vampyyriaiheissa. Edellisen kerran niin tapahtui vuoden 1997 levyllä "Vampyre Erotica", jonka kappaleista monet muodostuivat yhtyeen tunnetuimmiksi. Niiden joukossa on esimerkiksi "Heart of Lilith" ja "All Along the Crooked Way". Maaliskuun alussa ilmestyvän levyn kappaleista osa käsittelee sensuelleja, osa apokalyptisia, osa burleskeja teemoja.

"Vampire Queen" esittelee Inkubus Sukkubuksen, Britannian tunnetuimpiin kuuluvan goottibändin, rock-puolen kappaleissa "Nature Child" ja "Wolf Boy".

"Vampire Queen" -albumin kappaleet:

 1. Bathory
 2. Let the Night Last Forever
 3. Angelus Mortis
 4. Nature Child
 5. Dancing the Night Away
 6. Here come the Dead
 7. Angel of Lust
 8. In the Darkness and the Rain
 9. Wolfboy
 10. Vampire Queen

Inkubus Sukkubus on:

 • Candia McKormack (laulu, sanoitukset ja bodhrán)
 • Tony McKormack (kitara, tuottaminen, säveltäminen ja laulu)
 • Roland Link (basso)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 28. päivä tammikuuta 2018 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 73 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.