Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Parzival: "Urheimat Neugeburt"

 • Julkaistu lauantaina 27.01.2018
 • Avainsanat:

Harmaasävyinen valokuva patsaasta, joka hosuu miekan kanssa. Ylävasemmalla lukee tikkukirjaimin Parzivalin nimi.Julkaistaan maaliskuussa 2018

Kööpenhaminalaisen Laibach-tyylistä musiikkia tekevä Parzival julkaisee maaliskuussa seuraavan studioluomuksensa. Se on kuvassa näkyvä "Urheimat Neugeburt", jolla kuullaan uusia sovituksia vuoden 2010 "Urheimat"-albumin kappaleista. Niiden lisäksi soittolistalle pantiin kaksi uutta biisiä. Parzival kokeilee albumilla sähkökitaroita ja akustisia rumpuja niin, että tyyli on aikaisempaa rock-vetoisempi. Alkuperäinen "Urheimat" on elektronisempi ja kallellaan EBM:n suuntaan.

Vuonna 1994 käynnistynyt bändiprojekti julkaisi edellisen studiokiekkonsa lähes nelisen vuotta sitten.

Parzival-nimi on saksalaisesta samannimisestä Wolfram von Eschenbachin runosta. Sen suomenkielinen nimi on Parsifal.

"Urheimat Neugeburt" -albumin kappaleet:

 1. Urheimat
 2. Der Aarn
 3. Der Blasebalg
 4. Peitsche Und Zuckerbrot
 5. Lord Of The Sea
 6. Elektrisches Vorspiel
 7. Die Grosse Schau
 8. Navadi Purana
 9. Nach Nord

Parzival on:

 • Dimitrij Bablevskij (laulu, ohjelmointi ja kosketinsoittimet)
 • Jens Hansen (kosketinsoittimet)
 • Tim Ellegaard (basso)
 • Oleg Naumov (rummut ja lyömäsoittimet)
 • Michael Hedelain (rummut ja lyömäsoittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 27. päivä tammikuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 79 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.