Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Syntikkapopduo Hurts (UK) Qstockiin

  • Julkaistu perjantaina 26.01.2018
  • Avainsanat:

Englantilainen Hurts täydentää oululaisen Qstock-festivaalin ohjelmistoa. Theo Hutchcraftin ja Adam Andersonin muodostama Hurts nousi maailmanlaajuiseen suosioon "Happiness"-debyytillään kahdeksan vuotta sitten. Suomessakin platinaa myyneen levyn suurimpia hittejä olivat "Wonderful Life"
ja "Stay".

Myös Hurtsin myöhemmät albumit ovat olleet sekä myynti- että arviomenestyksiä. Viime syksynä julkaistulta neljänneltä levyltä radiosoittoa ovat saaneet etenkin singlet "Beautiful Ones" ja "Ready to Go".

Hurtsin maalaileva syntikkapop ja minimalistinen estetiikka ovat aina vedonneet suomalaisiin, ja duo on esiintynyt Suomessa useita kertoja. Parhaillaan käynnissä olevan pitkän maailmankiertueen tiimoilta se ilahdutti täkäläisiä fanejaan jäähallikeikalla Helsingissä marraskuussa.

Qstockin toistaiseksi julkistetut päiväkohtaiset esiintyjät ovat nähtävissä Qstockin nettisivuilla. Festivaalin ohjelmistoa täydennetään niin koti- kuin ulkomaisillakin nimillä perjantaina.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 2​7​.–28.7.2018. Qstock on ollut loppuunmyyty jo viitenä kesänä peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista. Viime vuonna tapahtuma keräsi 32 000 juhlijaa kahden päivän aikana.

Lisätietoja festivaalista kerrotaan sen nettisivuilla osoitteessa www.qstock.fi.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 26. päivä tammikuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 112 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.