Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

WANT/ed: "Unthinkable"

 • Julkaistu torstaina 25.01.2018
 • Avainsanat:

Kermanvalkoista taustaa vasten neljä pistoolin luotia aseteltuna pystyyn ja riviin. Kuvan yläosassa mustalla värillä "Unthinkable" ilman lainausmerkkejä ja WANT/ED-logo alaosassa.Julkaistiin 19.1.2018

Venäläisen levy-yhtiö ScentAir Recordsin järjestyksessä sadas levyjulkaisu on tämä "Unthinkable"-albumi. Se on electropop-kiekko, jonka 12 kappaleen soittolistasta viimeiset kaksi ovat remixejä muilta yhtyeiltä ja lopuissa kymmenessä kuullaan vierailevia laulajia, kuten Erotic Elkin, Softwaven ja itäsuomalaisen Ten After Dawnin jäseniä.

Erotic Elkin jäsen Tomas Gustafsson laulaa kappaleissa 1. ja 10. Miranda Cartelin laulua kuullaan soittolistan 2. kappaleessa, Catrine Christensenin ääntä puolestaan 3. ja 7. kappaleessa. Vanguard-bändin Patrik Hansson laulaa 4. raidassa. Holger Muller hoitaa vokaalit 5., 6. ja 9. biisissä. Suomalaisen Ten After Dawnin Teemu Salon laulua on soittolistan kahdeksannessa kappaleessa.

"Unthinkable"-albumin kappaleet:

 1. Nothing To Fear
 2. My Pride
 3. When Nightmares Bleed
 4. Fall
 5. Never better than now
 6. Receiving Your Signals
 7. A World Within A World
 8. World Empty of Stars
 9. The Core
 10. Future Rhythm 2017
 11. My Pride (remixed by Uncarnate)
 12. Nothing to Fear (Amalienau Remix by Erotic Elk)

WANT/ed on:

 • Sergey Surkov (musiikki, samplet ja tuottaminen)
 • Yury Aryasov (musiikki)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä tammikuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 100 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.