Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Death In Rome: "V2"

Tummanvihreää taustaa vasten neliönmuotoinen valokuva mustiin pukeutuneesta hämärähemmosta syleilemässä miniatyyrikokoista V2-rakettia.Julkaistiin 12.1.2018

Neofolk-yhtye Death In Romen "V2"-albumista ilmestyi viime viikon maanantaina 500 kappaleen CD-erä. Luomus on sillä tavalla erikoinen, että albumin soittolistalla kuullaan pääasiassa lainakappaleita muilta yhtyeiltä. Saksalaisbändi muunsi onnistuneesti neofolkiksi esimerkiksi Kate Bushin, The Pet Shop Boysin, Ace of Basen, The Beatlesin ja Kaoman rallatuksia. Covereiden lisäksi "V2" sisältää myös Death In Romen omaa tuotantoa.

"V2" ilmestyi CD:nä ja kasettina. Julkaisun nimi viittaa sekä saksalaisten 2. maailmansodan aikaiseen primitiivisen ihmeaseeseen, mutta myös siihen, että kyseessä on toinen tällainen coverien kokoelma. Ensimmäinen sellainen ilmestyi pari vuotta sitten nimellä "Hitparade".

"V2"-albumin kappaleet:

  1. Sinking Sand
  2. Warm Machine
  3. It’s a Sin
  4. The Sign
  5. Every Generation
  6. Lambada
  7. Lion and the Lamb
  8. All Together Now

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä tammikuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 58 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.