Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Maschine Brennt: "The Hearing Aid"

Valokuva miehen klassiseen liikepukuun pukeutuneesta henkilöstä, jonka edessä suuri kaiutinelementti.Julkaistiin 3.11.2017

Maschine Brenntin, joka on yhtä kuin 1980-luvulta asti elektronista musiikkia tehnyt Joacim Thenander, uusin studioalbumi on kuvassa näkyvä "The Hearing Aid". Albumista ilmestyi pari päivää sitten 500 kappaleen käsin numeroitu CD-painos. Sen teki Razgrom Music. Digitaalinen vaihtoehto ilmestyi jo marraskuussa ruotsalaisen Plonk-levymerkin ansiosta. CD-version mukana tulee neljä bonuskappaletta.

Thenander aloitti kasariluvun lopulla kompuutterivetoisen musiikin tekemisen. Hän oli jäsenenä industrialin ja electron hämmentäjässä, System The Afflictionissa, ja myöhemmin Cultivated Bimbon jäsenenä.

"The Hearing Aid" -albumin kappaleet:

 1. Electric Music
 2. Ich bin
 3. I Want to be Human
 4. Backspace
 5. Sistema
 6. Mensch oder Maschine
 7. 1992
 8. Du Bist
 9. Speak and Spell
 10. Elektronisk Musik
 11. 25616 (bonuskappale)
 12. Small Size (bonuskappale)
 13. Kredit (alkuperäinen demo vuodelta 1992, bonuskappale)
 14. Speak and Spell (demo vuodelta 1997, bonuskappale)

Maschine Brennt on:

 • Joacim Thenander

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 23. päivä tammikuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 76 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.