Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

The Beauty of Gemina: "Flying With The Owl"

Sveitsiläinen goottirockin ja darkwaven tekijä The Beauty of Gemina uutisoi jo nyt aikovansa julkaista 21. syyskuuta kuvassa näkyvän "Flying With The Owl" -albumin. Sen ilmestyttyä bändi lähtee ainakin kourallisen keikkoja käsittävälle kiertueelle kotimaahansa sekä Saksaan. Edellisen kerran The Beauty of Gemina soitti kiertueen viime marraskuussa. Sen keikoilla kuultiin etenkin "Minor Sun" -albumin materiaalia.

Yhtye ei ole vielä paljastanut uuden studiolevynsä yksityiskohtia sen nimen lisäksi.

Michael Selen vuonna 2006 perustama yhtye on halki sen uran julkaissut musiikkia tasaiseen tahtiin. Bändin uusin studioalbumi on vuoden 2016 "Minor Sun".

The Beauty of Gemina on:

  • Michael Sele (laulu, sanoitukset, kitara ja kosketinsoittimet)
  • Ariel Rossi (kitara)
  • Andi Zuber (basso)
  • Markus Stauffacher (basso)
  • Mac Vinzens (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 22. päivä tammikuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 57 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.